כ"ה סיון התשפ"ה, 21/06/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תושב קרית אתא נתפס עם קוקאין בתחתוניו

ההומלס התנדב לקחת את תיק הסמים על עצמו. צילום ארכיון: דוברות המשטרה, מחוז חוף.
Wednesday December 15, 2021

לשכת התביעות זבולון, הגישה אתמול (רביעי), כתב אישום נגד תושב קרית אתא, בן 26, אב לשני ילדים, בני שנתיים וארבע, בגין החזקת סמים שלא לצריכה עצמית.

מכתב האישום עולה, כי הנאשם מתגורר ברחוב נורדאו בקרית אתא, יחד עם אישתו ושני ילדיו הקטינים. בתאריך 2 בדצמבר השנה, בשעה 20.50, נעצר הנאשם בשביל הכניסה לביתו. בחיפוש עליו מצאו בלשי תחנת זבולון בכיסו, כמות מגוונת של סמים: 5 יחידות של סם MDMA במשקל 4.7 גרם, וקוקאין במשקל 1.9 גרם. בחיפוש בתחתוניו של החשוד מצאו הבלשים, עוד 0.9 גרם נטו של קוקאין.

וזה עוד לא הכל: בתא הדלק של הקטנוע, שחנה באותו שביל גישה, מצאו הבלשים עוד 14.8 גרם קוקאין, ובתא השמאלי בקטנוע נמצאה שקית ובה 5 יחידות של סם מסוכן מסוג קטמין, במשקל 4.7 גרם נטו.

גם בתוך הדירה מצאו הבלשים מעל 400 גרם קנאביס, ובחצר הבית נמצאה שקית שהכילה מעל 600 גרם קנאביס. בדירה החזיק הנאשם גם מספר רב של שקיות לחלוקת סמים ומשקל אלקטרוני.

כתב האישום כולל סעיף אחד: החזקה או שימוש בסמים שלא לצריכה עצמית. התביעה מתכוונת להעלות לדוכן העדים לא פחות מ-19 עדי תביעה.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments