ה' חשון התשפ"ז, 16/10/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

אילנית ביטון המנהלת החדשה של צוות האחיות בזבולון

הוקפצה לתפקיד מחייב עם אחריות רבה. אילנית ביטון. צילום: דוברות כללית
Thursday May 16, 2024

תפקיד מחייב: קבלו את אילנית ביטון (40), מקריית מוצקין, שמונתה למנהלת הסיעוד החדשה, במרכז לבריאות האישה בזבולון. ביטון בעלת תואר ראשון בסיעוד ותואר שני בניהול מערכות בריאות מאוניברסיטת בן גוריון, ובעלת קורס על בסיסי במיילדות וגניקולוגיה.

את דרכה בכללית החלה כסטודנטית לסיעוד בבית חולים סורוקה מקבוצת כללית, והמשיכה לעבוד בבית החולים גם לאחר שסיימה את התואר הראשון והשני. לאחר 12 שנים בבית החולים, שילבה עבודה במרפאות הקהילה, ולימים ניהלה מרפאת נשים בנווה זאב, שגדלה והפכה למרכז בריאות האישה של כללית בעיר.

“את אהבתי לתחום הסיעוד גיליתי עוד בילדות, כשהייתי מאושפזת בבית חולים בגיל 5. במהלך האשפוז שיחקתי עם האחיות, שנתנו לי להרגיש ממש חלק מהצוות ולהתנסות בכלי עבודתן כמו מבחנות, תחבושות ועוד. במהלך הלימודיבתיכון, כחלק מתוכנית המחויבות האישית, התחלתי להתנדב במד”א והמשכתי את ההתנדבות גם בתקופת הצבא, כשתפקדתי כחובשת בבה”ד 6 (בסיס לוגיסטיקה)”, מספרת אילנית.

לאחרונה, החליטה אילנית לחזור לצפון, למקום הולדתה, והגיעה לכללית מחוז חיפה וגליל מערבי, לתפקיד מנהלת הסיעוד במרכז בריאות האישה בזבולון. תחת ניהולה ישנן 10 אחיות המעניקות שרותי ליווי הריון, סיכוני הריון, בדיקות מעבדה וסקר, פוריות, מיון נשים ומידע גנטי.

“מה שמניע אותי בעבודה, היא האהבה שלי למקצוע ולתחום גניקולוגיה ומיילדות. יש לי תחושת סיפוק מהעבודה ומהתגובות החיוביות מהמטופלות. אלו גורמים לי להגיע לעבודה כל בוקר עם חיוך”, מוסיפה אילנית.

במרכז בריאות האישה בניהולו של ד”ר דוד איסקוב, ניתנים שירותי רפואת נשים, מיילדות וגינקולוגיה, פוריות, צוואר רחם, ליווי הריון בווידאו, ליווי הריון פרונטלי, סיכוני הריון, בדיקות מעבדה, כמו: סקר ראשון ושני והעמסת סוכר (GTT), זריקות וחיסונים לנשים הרות.

“אני מברך על כניסתה של אילנית לתפקיד, היא בעלת ניסיון רב בתחום ואין לי ספק, שהיא תשתלב במרכז. אני מאמין, שיחד נוכל להמשיך לשפר את השירותים שאנו מציעים לנשים באיזור, ולספק להן את הטיפול והשרות הטובים ביותר”, בירך ד”ר איסקוב.

“המסר שלי למטופלות הוא, לבחור כל יום מחדש בעצמכן, להיות כל יום אישה מאושרת, אימא ורעיה מאושרת. לכן, לא לוותר על חלומות עם תירוצים שאין זמן, אלא לא לפחוד לנסות ולהעז”, מסכמת אילנית.

הרשם
שלח הודעה אודות

3 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
שלומית
2 שנים

אילנית מדהימה, עם אישיות מהממת, שיודעת להגיע ללב של כל אחד. כל מה שנוגעת בו זהב. זכיתם! בחירה נכונה ומוצלחת

חיה אוברפרשט
2 שנים

אלופה ובהצלחה🔝🔝

אסתר בומנדיל
2 שנים

אילנית האלופה כל הכבוד ישר כוח