התנהגות מטורפת: פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום בחיפה, כתב אישום נגד עובד זר מסרי לנקה, בן 30, בגין היזק לרכוש בבית הקשיש בו עבד.
מכתב האישום עולה, כי הנאשם סעד קשיש בן 85 בעכו והתגורר בדירתו. ביום 8 למאי השנה, בחצות הלילה, החל הנאשם לגרום נזק לרכוש, בכך ששבר צלחות וכוסות, הוציא חפצים מהארונות וזרק אותם לרצפה, קרע את המצעים מהמיטה בה ישן וגרם נזק לשקעים של הטלוויזיה. אחר כך עקר מזוזה, ובהמשך העלה באש בגדים, שהוציא מתוך מזוודה. האש שהצית גרמה להתלקחות של מכונת הכביסה והנאשם בעצמו כיבה את האש.
הקשיש בו טיפל הנאשם, התעורר בשעה 04.00 לפנות בוקר ושם לב, לנזק שנגרם לדירה. הוא הזעיק את בני משפחתו ובתו הגיעה במהירות לדירה. בשלב הזה המשיך הנאשם לגרום נזק ושבר את מקל ההליכה של הקשיש. אחר כך יצא העובד הזר לגינת הבית והמשיך לזרוק חפצים.
כתב האישום נגדו כולל שני סעיפים: היזק בזדון ומעשה פזיזות ורשלנות באש.