ט"ז אייר התשפ"ה, 14/05/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תושב נשר איים לחתוך את פניו של תושב מוצקין

הנאשם התקשר 21 פעמים ושלח 15 הודעות לנייד של האישה, בו איים על החבר שלה. צילום: freepik, לפי ס' 27א'.
Friday May 2, 2025

בלי פרופורציה: לשכת התביעות חיפה, הגישה לבית משפט השלום בחיפה, כתב אישום נגד תושב נשר, בן 43, בגין איומים חמורים כלפיי אישה ובן זוגה מקריית מוצקין..

מכתב האישום עולה, כי בין הנאשם למתלוננת הייתה היכרות מוקדמת. בין התאריכים 14 לאפריל השנה ועד 19 לאפריל, התקשר הנאשם לנייד של המתלוננת 21 שיחות ושלח לה 15 הודעות. באחת ההודעות כתב לה, שהמתלוננת לא מעניינת אותו יותר, אלא החבר שלה, תושב קריית מוצקין, אותו  הוא מגדיר, כמשתף פעולה עם המשטרה. באחת ההודעות כתב הנאשם: “אני לא רוצה את ר’ (המתלוננת), את כבר לא רלוונטית, כוס יש במשקל, אף פעם לא עניינת אותי”. בהמשך התייחס הנאשם לחבר שלה וכתב, כי הוא רוצה לחתוך לו את הפנים לחתיכות חתיכות, פרוסות פרוסות, תוך שכינה אותו “מזדיין”, “מניאק”, ו”פח אשפה”.

בהמשך ציין הנאשם, כי בעוד פחות משעה יהיה בנשר וכי הוא יודע שהחבר מתגורר בקריית מוצקין. נעשה היכרות פנים מול פנים בלי סכינים, רק כמה כפות, כיוון שהחבר לא שווה יותר מכמה כפות. עוד טען הנאשם, כי יפעיל טרור נגד החבר של המתלוננת.

לאחר שהנאשם נעצר והובא לבית המעצר, הוא צלצל פעם נוספת לטלפון של המתלוננת.

כתב האישום נגדו כולל שני סעיפים: איומים והטרדה באמצעות מתקן בזק.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments