ה' אב התשפ"ה, 30/07/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

אל”מ (מיל’) ארז הדרי מסיים את תפקידו בנפת המפרץ

מלא פלפלים במפגש הפרישה. אל"מ ארז הדרי, מפקד מחוז חיפה, אל"מ דניאל נהרי, והמפקד הנכנס, סא"ל שלומי פרץ. צילום: רועי ביתן.
Monday March 3, 2025

המסדר יעבור לדום: אמש (ראשון) נערך טקס החלפת מפקד נפת מפרץ, כשאל”מ (מיל’) ארז הדרי, העביר את השרביט, לסא”ל (מיל’) שלומי פרץ.

אל”מ הדרי, מסיים את תפקידו כמפקד הנפה, לאחר כחמש שנות פיקוד. לאורך המלחמה ולפניה, הקפיד הדרי על שיתוף פעולה עם ראשי הרשויות וארגוני החירום, ויחד עבדו למען תושבי הנפה. ארז פיקד על הנפה במהלך המלחמה, כשהשיא היה במהלך מבצע “חיצי הצפון”.

מפקד מחוז חיפה,אל”מ דניאל נהרי, בירך את חברו: “בדרך המשותפת שלנו, התמודדנו עם אתגרים רבים ורגעי ספק לא מעטים. ברגעים אלו גיליתי אותך, מפקד קר רוח, שלא מוותר ודוחף קדימה. את תפקידך במלחמה ביצעת במצוינות ובאחריות. בשמי ובשם חיילי המחוז, מאחל לך הצלחה רבה בתפקידך הבא”.

מפקד נפת מפרץ היוצא, אל”ם (מיל’) ארז הדרי: “עם כל השנה הקשה הזאת, ליבנו מורם ואנו נחושים לנצח ומבקשים בגאווה ענקית להשתתף בהגנה על הארץ. אני מודה לכל מי שבא היום, רק יחד יכולנו לנצח עם הערבות ההדדית, הרצון להשתתף, להצטיין ולנצח. אני גאה להיות שייך למשפחת נפת מפרץ, תודה על עשייתכם במלחמה ובכלל, זכות גדולה הייתה לי לפקד עליכם”.

ראשי הרשויות שעבדו יחדיו עם אל”ם הדרי, נפרדו ממנו:
ראש עיריית קריית אתא, יעקב פרץ: ״אני מודה לך בשם כל תושבי קריית אתא, זכיתי לעבוד מול מפקד מקצועי וקר רוח, שידע לתווך את הסיטואציות שנתקלנו בהם לתהליכי עבודה ברורים, תוך גילוי רגישות והבנה לצורכי התושבים”.

ראש עיריית קריית ביאליק, אלי דוקורסקי: ״הייתה לנו בקריית ביאליק, זכות גדולה לעבוד יחד איתך. העשייה המשותפת, ההיערכות, האחריות והרצינות, הביאו אותנו לתת את תחושת הביטחון המירבית לתושבי העיר”.

יו”ר אשכול רשויות המפרץ וראש העיר קריית ים, דוד אבן צור: “תודה מכל הלב למפקד הנפה היוצא אל”מ (מיל’) ארז הדרי, על שירות משמעותי בגזרה שלנו למען מדינת ישראל. ארז הגשים את הייעוד של פיקוד העורף ושם על המפה את כל האיזור בדריכות, מוכנות ועירנות, לכל תרחיש אפשרי ולא אפשרי”.

ראש עיריית קריית מוצקין, ציקי אבישר: ״פגשנו מצבים של חוסר וודאות ואתה עשית סדר ונטעת ביטחון. הובלת את המערכת בצורה מקצועית ובצורה אנושית. אני מודה לך בשם תושבי קריית מוצקין על השירות המסור והמקצועי”.

אל”מ הדרי, נפרד מתפקידו כמפקד נפת המפרץ ב-5 השנים האחרונות. צילום: רועי ביתן

תמונה משותפת של מפקד הנפה הפורש, יחד עם ראש העיר, אלי דוקורסקי. .צילום: רועי ביתן

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments