כ' אלול התשפ"ו, 02/09/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

בדרך לבית החולים לידה בלתי צפויה

לידת בתי בלתי צפויה במרפאת טמרה יועצת. צילום: דוברות כללית
Tuesday September 1, 2026

בשעה טובה: אירוע לא שגרתי התרחש במרכז מומחים לרפואה יועצת טמרה של כללית, כאשר אישה, שהייתה בדרכה לבית החולים, הגיעה למרכז בעקבות התקדמות מהירה של הלידה וילדה במקום.

במהלך הנסיעה לבית החולים התגברו הצירים והחלה ירידת מים. לנוכח ההתפתחות המהירה, יצר בן זוגה של היולדת קשר עם ד”ר נאדיה חיר, הרופאה המטפלת בה. כבר במהלך השיחה, בעקבות המידע שמסר בן הזוג ומצבה של היולדת, עלה החשד, כי הלידה נמצאת בשלב מתקדם ועלולה להתרחש בכל רגע.

בני הזוג שינו את מסלול הנסיעה והגיעו למרכז מומחים לרפואה יועצת טמרה, שנפתח רק לפני מספר חודשים בעיר. עם הגעתם יצאו ד”ר נאדיה חיר, ד”ר חיאת והאחות דימא אל הרכב, עם כיסא גלגלים. הצוות זיהה כי היולדת נמצאת בלידה פעילה והיא הועברה במהירות למרכז בריאות האישה שבמרכז המומחים.

הצוות נערך מיד ללידה. ד”ר חיאת ניהלה את הלידה, בסיוע ד”ר נאדיה חיר והאחיות היאם ודימא, שפעלו יחד לאורך האירוע והעניקו ליולדת מענה רפואי רציף.

לאחר הלידה העניק הצוות הרפואי ליולדת ולתינוק את הטיפול הראשוני הנדרש. בהמשך הוזמן אמבולנס והשניים הועברו להמשך טיפול והשגחה בבית החולים כרמל.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר