י"ח סיון התשפ"ה, 14/06/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

בן 47 נדקר בקריית ביאליק בשל ויכוח על חנייה

אל בית החולים רמב"ם הגיעו באותו יום 3 נערים, שננשכו ע"י כלב אימתני, אותו שיסה בהם עבריין. צילום: דוברות רמב"ם.
Sunday November 26, 2023

דקירה על סתם: צוות מד”א פינה בסוף השבוע למרכז הרפואי רמב”ם בחיפה, גבר בן 47, במצב בינוני, לאחר שנדקר מספר פעמים, באירוע אלימות בקריית ביאליק. להערכת המשטרה, הדקירה הייתה על רקע ויכוח על מקום חנייה.

ביום שישי, בשעות הבוקר, התקבל דיווח במוקד 101 של מד”א, על פצוע מאירוע אלימות ברחוב הדקלים בקריית ביאליק, בחנייה המשרתת בין השאר את באי מחסני להב ומרכז סביניה הסמוכים.

חובשים ופראמדיקים של מד”א הוזנקו למקום והעניקו טיפול ראשוני לפצוע, שפונה בהמשך למרכז הרפואי רמב”ם, במצב בינוני עם פציעה חודרת.

מהמשטרה נמסר, כי על פי בדיקה ראשונית, הדקירה אירעה על רקע ויכוח על מקום חנייה. נפתחה חקירה והמשטרה מחפשת אחר החשוד בביצוע המעשה.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments