ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

“בוני וקלייד” מקריית אתא חשודים במספר התפרצויות בעיר

הבעל והאישה ללא עבר פלילי, נחשדים במספר פריצות לבתים. עו"ד ציון שמעון. צילום: פרטי.
Friday August 16, 2024

בוני וקלייד: בית משפט השלום בקריות, שיחרר בסוף השבוע למעצר בית בני זוג מקריית אתא, בשנות ה-60 לחייהם, שנעצרו בחשד לביצוע מספר מקרים של התפרצויות וגניבות מדירות בעיר.

במהלך הדיון בבית משפט השלום בקריות, ציין נציג המשטרה, עו”ד צביקה אמיר, כי האישה מעורבת בחמישה מקרים של התפרצויות וגניבות, בעוד הבעל רק במקרה אחד. עו”ד אמיר הוסיף, כי במהלך החקירה הוצגו לחשודים סרטונים המתעדים את הפריצות, אך שניהם הכחישו את הדברים. נציג המשטרה הוסיף, כי נגד הבעל יש חשד נוסף, לאחר שאיים על השוטרים בעת מעצרו.

סנגורם של החשודים, עו”ד ציון שמעון, טען בדיון, כי מדובר בבני זוג ללא עבר פלילי, שלא הורשעו מעולם. לדבריו, המשטרה כבר הציגה את הראיות נגדם ולכן ניתן לשחררם בערבות, תוך שכל אחד מהם ישהה אצל ילד אחר במעצר בית, אחד בקריית אתא והשני בקריית מוצקין. בית המשפט המליץ לצדדים להגיע לסיכום, בדבר שיחרור החשודים בתנאים מגבילים ואכן הושג הסכם שכזה.

השופט יוסי טורס, סגן נשיאת בית משפט השלום בקריות, ציווה לשחרר את השניים, למעצר בית של שבעה ימים, כאשר האישה תשהה בקריית אתא והבעל בקריית מוצקין. כן אסר השופט על החשודים ליצור קשר אחד עם השני ולהתייצב לחקירה בכל עת שיידרשו.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר