סכסוך אלים: בני זוג מקריית ביאליק, פנו אתמול לבית משפט השלום בקריות, בבקשה להוציא צו למניעת הטרדה מאיימת נגד השכנים שלהם, בטענה כי הם תקפו אותם מילולית ופיזית.
המתלוננים, שמתגוררים בשכנות לתוקפים ברחוב אפרים בקריית ביאליק, טוענים כי בעת שירדו במדרגות, זוג השכנים, בעל ואישה, התנפלו עליהם, קיללו אותם ולאחר מכן תקפו אותם פיזית. השכן סטר למתלונן ורעייתו תקפה את המתלוננת שנפלה לרצפה, נחבלה ובהמשך נזקקה לטיפול במרפאת זבולון.
בבקשה מציינים המתלוננים, כי בעקבות המקרה, השכנים נעצרו בידי המשטרה וכי יש בידם צילומים של אותה תקרית אלימה. “זו לא הפעם הראשונה שהם תוקפים”, ציינו המתלוננים והוסיפו, “הם שתיינים… הם מהווים סכנה. אנו חוששים שיתקפו אותנו שוב פיזית ומילולית, וחוששים לילדים שלנו. יש להם היסטוריה וישנם שכנים קודמים שהותקפו”.
הרשם
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
