איפה התשלום: בעל מסגרייה ממפרץ חיפה, הגיש לבית משפט השלום בקריות, תביעה נגד רשת המתנ”סים בקריית מוצקין, בגין אי תשלום עבור עבודות שביצע בגן החיות “חי פארק” בעיר.
מכתב התביעה עולה, כי התובע ביצע במהלך השנים עבודות מסגרות רבות בגן החיות של קריית מוצקין, בהיקף של עשרות אלפי שקלים מידי שנה. בכל פעם שהוזמן לבצע עבודה, היה מבקר במקום, מגיש הצעת מחיר, מסכם על המחיר הנדרש, ולאחר מכן מוציא תעודת משלוח מאושרת, שמשולמת בידי הנתבעת.
במהלך שנת 2023 הוזמן בעל המסגרייה לבצע מספר עבודות, אך הפעם לא קיבל את הכסף, למרות שהעבודות סופקו בזמן, לשביעות רצון המזמין.
במהלך אותה שנה ביצע התובע 7 עבודות שונות עבור גן החיות, בסכום כולל של 36.796 שקלים. לדבריו, למרות שעבד והתנהל מול רשת המתנ”סים, שמתפעלת את גן החיות כמו בשנים קודמות, הפעם הוא לא קיבל את התשלום עבור העבודות שביצע.
לאחר שלא קיבל תשלום, שלח התובע מכתב התראה, אך לדבריו, גם לאחריו לא קיבל את המגיע לו. לבסוף הגיש את התביעה על סכום החוב בלבד, 36.796 שקלים. טרם הוגש כתב הגנה בתיק.