ב' סיון התשפ"ו, 18/05/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

דפק על רכב שכנתו בטענה שחנתה בחנייה שלו

השכן תפס קריזה, כשרכב שלא מהבניין חנה במקום. הוא שבר את פנס הרכב בידו ואת הדם התיז על הרכב החונה. צילום: אילוסטרציה, לפי ס' 27א'.
Sunday May 17, 2026

שכן עצבני: לשכת התביעות זבולון, הגישה לבית משפט השלום בקריות, כתב אישום נגד תושב נהריה, בן 36, שנאשם בפגיעה ברכב שכנתו, לאחר שזו חנתה בחנייה שלא שלה.

מכתב האישום עולה, כי בתאריך 6 למאי השנה, בשעה 15.30, הבחין הנאשם, שמתגורר ברחוב גלעד בנהריה, כי אישה אשר מתגוררת בסמיכות לשם, חנתה בחנייה המשותפת של הבניין שלו. הוא ירד לחנייה ומיד היכה בידו את פנס הרכב החונה וניפץ אותו. מעוצמת המכה, החל לרדת דם מידו של הנאשם. בכתב האישום נטען: “בנסיבות אלה, כילה הנאשם את זעמו ברכב השכנה, כשהוא מכה בו בידיו ומתיז את דמו על גביי הרכב במקומות רבים. לאחר מכן ניגש הנאשם לדירה, כשהוא מדמם לכל אורך הדרך מידו”.

שוטרים שהוזעקו למקום, ראו את סימני הדם על הרכב וברחוב, והגיעו לדירת הנאשם. הם ביקשו לעצור אותו, אך זה החל להתלהם והצהיר, שכל שכן שיחנה כך, הוא “יזיין אותו”. מיד אחר כך זרק שקית לעבר אחד השוטרים והחל לקלל אותו ולאיים עליו, כשאמר, כי יזכור את פניי השוטר ויפגוש אותו בחוץ. כן אמר לו: “צריך להרוג אותך רוסי מניאק”.

כתב האישום נגדו כולל שלושה סעיפים: איומים, חבלה במזיד ברכב, והפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments