י"ח אייר התשפ"ה, 16/05/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

“האקס מאיים להוציא לי את העיניים ולרצוח אותי”

הפיוזים כנראה נשרפו לבעל, שתקף את אישתו ובתו הקטינה וגרם לנזק. בית משפט השלום בקריות, התייחס לאלימות שהפגין. צילום: יוסי גרובר.
Sunday June 4, 2023

איום ממשי: תושבת קריית ים, בת 39, הגישה אתמול (ראשון), לבית משפט השלום בקריות, בקשה להוצאת צו למניעת הטרדה מאיימת, נגד תושב קריית מוצקין, שלטענתה מאיים עליה באופן ממשי.

המתלוננת אינה מציינת בבקשה מה טיב היחסים בינה ובין המאיים, אבל מתוכן הבקשה ניתן להבין, כי מדובר באקס שלה ממנו נפרדה.

האישה מציינת בבקשה: “הוא מאיים עליי ברצח. מגיע לבית שלי, נמצא שעות מחוץ לדלת ביתי ואף דופק עליה. האיומים הללו נמשכים כבר מספר חודשים. ביום שישי האחרון הוא הגיע לביתי ושלח לי הודעות מאיימות, מה שגרם לי לא לחזור הביתה ולישון עם בנותיי אצל אחותי מחשש לחיי”, ציינה המתלוננת בבקשה.

המתלוננת הוסיפה, כי האקס שלח לה הודעות בנוסח: “עד שאני לא אראה אותך מתה, לא ארגע”, וגם “אני רוצה לסיים לך את החיים”. לדבריה, “הוא מאיים לשרוף את הבית עם דלק. מאיים ברצח ואומר “אני אשחט אותך, אוציא לך את העיניים”.

בית המשפט קבע, כי הדיון בבקשה יתקיים ביום ראשון הקרוב.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments