לא לומד לקח: למרות שכבר הורשע בעבירות של איומים ואלימות, ולמרות שעומדים נגדו תיקים פתוחים בגין אותן עבירות בדיוק, נעצר השבוע צעיר בן 21 מנהריה, לאחר שבשני מקרים שונים החזיק בידו סכין. במקרה הראשון הגיע מצויד בסכין לביתו של אדם אחר ובמקרה השני הגיע עם סכין לבית של אישה בעיר ואיים כי יהרוג אותה.
בדיון להארכת מעצרו של החשוד מסר נציג המשטרה, כי אין קשר בין התיקים. לדבריו, לגביי המקרה השני, יש עדות תומכת, למרות שהמתלוננת עצמה ביטלה את תלונתה. לדבריו, החשוד עצמו הודה חלקית בתיק זה.
עורכת הדין שרית גולן, שמייצגת את החשוד, טענה כי אין הצדקה להאריך את מעצרו, כיוון שמדובר בחקירה פשוטה ואין צורך בפעולות חקירה רבות, שהחשוד עלול לשבש אם ישוחרר.
השופט בן ציון ברגר ציין בהחלטתו, כי למרות גילו הצעיר, לחשוד עבר פלילי למכביר, בעבירות של איומים ואלימות. כן ציין, כי בימים אלו עומדים ותלויים נגדו תיקים נוספים. לאור זאת החליט השופט להאריך את מעצר החשוד ביומיים נוספים.