י"ד אייר התשפ"ה, 12/05/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

החבר לשעבר ניסה לפרוץ לביתה של האקסית

בקשה שגרתית על הפחתת רעש, הגיעה לידי איומים בדקירה ולניסיון נגיחה. בית משפט השלום בקריות, יצטרך להרגיע את העניינים. צילום: יוסי גרובר.
Thursday March 6, 2025

חיה בפחד: תושבת קריית ביאליק, בת 60, הגישה לבית משפט השלום בקריות, בקשה להוצאת צו למניעת הטרדה מאיימת נגד אדם, שלטענתה ניסה לפרוץ לביתה.

מהבקשה עולה, כי החשוד הגיע בשעה 23.00 בלילה לבית המתלוננת, פרץ את אחד הדלתות בכניסה לביתה, תוך צעקות ואיומים. “השכנים יצאו מביתם וזה גרם לו להפסיק ולברוח”, ציינה המתלוננת בבקשה שהגישה.

המתלוננת לא פרטה בבקשה עצמה, את טיב היחסים בינה ובין החשוד, אך השתמע, כי מדובר בחבר לשעבר. המתלוננת הביעה חשש, בבקשה שהגישה, ממה שעלול לקרות: “הוא עלול לתקוף אותי שוב”, אמרה וביקשה מבית המשפט, שיאסור על החבר לשעבר להתקרב למרחק של פחות מ-500 מטר מביתה, ממקום עבודתה או מרכבה. המתלוננת הוסיפה, כי הגישה תלונה במשטרה נגד החבר לשעבר.

בית המשפט יקיים דיון במעמד שני הצדדים, במהלך השבוע הקרוב.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments