תחת הסלוגן: “תתאמנו טוב, תראו טוב, תרגישו טוב”, חברו יחדיו מנכ”ל העמותה לקידום הספורט בקריית מוצקין, אברי מונצ’ר, ומנהל היכל הספורט “נבון”, יוסי דוד, במטרה לעודד את התושבים ל”הוציא את החלודה מהגוף”, ולעסוק בפעילות גופנית קבוצתית, אשר תשמש גם כמפגש חברתי וספורטיבי של גברים ונשים.
הרעיון נולד מכך, שבשנתיים האחרונות החלו בארה”ב, מתאמנים רבים לזנוח את חדרי הכושר, שם ראו כי הם מתאמנים לבדם, חוזרים על אותם אימונים, אותם תרגילים, מתחילים להשתעמם על ההליכון, ולבסוף מפסיקים להתאמן בצורה מבוקרת ומתחילים להשמין.
לדברי מונצ’ר ויוסקה דוד, מורים לחינוך גופני, מאמני כושר ומומחי עיצוב ופיתוח הגוף, האימונים בקבוצה גורמים למתאמנים תחושת התחייבות והשתייכות, מה שגורם להעלאת המוטיבציה והאנרגיה של המתאמנים, וגורמת להם לדרבן האחד את השני.
למרות שהאימון הוא קבוצתי, המאמנים דואגים, שהפעילות תהיה מותאמת אישית לפי היכולת הגופנית של כל מתאמן. כבר לאחר 4-5 שבועות, ירגישו המתאמנים שיפור ניכר בכושרם הגופני, תוך ביצוע בנקל של פעילויות יומיומיות ושיפור אורח חיים בריא.
האימונים מתקיימים פעמיים בשבוע, בימים שני ורביעי, בשעה 19:00, באולם הספורט המפואר, הנמצא בקומפלקס היכל הספורט “נבון”, ברחוב ש”י עגנון 7, בשכונת “משכנות אמנים” בקריית מוצקין. האימונים הינם בקבוצות קטנות ומיועדים לנשים וגברים מגיל 20 פלוס ועד גיל 60 פלוס. ההרשמה בטלפונים: 04-8221739, 04-8223678.
המעוניינים להגיע לאימון ניסיון חינם בתיאום טלפוני: 052-4320999.
