ב' תשרי התשפ"ז, 13/09/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

ביה”ח בנהריה בצמרת הגבוהה במדדי איכות לשנת 2021

המרכז הרפואי לגליל בנהריה, מדורג במיקום גבוה במדינה. צילום: רוני אלברט
Wednesday July 20, 2022

בצמרת הדירוג: תעשו כבוד למרכז הרפואי לגליל בנהריה, שדורג בצמרת הגבוהה בקטגוריית בתי חולים גדולים, בדו”ח מדדי האיכות לשנת 2021, שפורסם אתמול (רביעי) ע”י משרד הבריאות.

נתוני מדדי האיכות, מדרגים את בתי החולים, עפ”י שורה של קריטריונים הנוגעים לזמני איבחון, המתנה וטיפול פרטני במאושפזים ובמטופלים נוספים.

המרכז הרפואי לגליל בנהריה, מדורג במקום השלישי בקטגוריית בתי חולים גדולים, יחד עם בית חולים נוסף, כאשר לשניהם ציון 9.98, מרחק 0.02 בלבד מהמקום הראשון.

במרבית המדדים השיג המרכז הרפואי נתונים מרשימים ביותר. כך לדוגמא, במדד הזמן החציוני מההגעה למלר”ד (מחלקה לרפואה דחופה – מיון) ועד לביצוע טריאז’, מדורג המרכז הרפואי במקום השלישי מבין כל בתי החולים במדינה, עם זמן חציוני של 5 דקות בלבד (יצוין כי משרד הבריאות קבע יעד של 12 דקות במדד זה).

נתוני הדו”ח אינם מפתיעים, בשל העבודה היסודית והמקצועית שנעשית במרכז הרפואי. פרופ’ מסעד ברהום, מנהל ביה”ח לגליל בנהריה. צילום: תומס סולינסקי

כמו כן, במדד זמן חציוני, מהגעת המטופל ועד ביצוע C.T ראש, בחולים הסובלים מאירוע מוחי, מדורג המרכז הרפואי במקום השני במדינה, עם זמן חציוני של 17 דקות (משרד הבריאות קבע יעד של 25 דקות במדד זה).

עוד עולה מהנתונים, כי המרכז הרפואי מדורג במקום הראשון ברשימת בתי החולים הכלליים, בהם יש מחלקה גריאטרית שיקומית, עם ציון 9.92 המתייחס למדדים שיקומיים.

 

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר