כ"ט סיון התשפ"ו, 14/06/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

המשיכה לנהוג ברכב שנפסל בשל ליקויי בטיחות

בהתנהלותה הייתה הנאשמת כמו "פצצה מתקתקת" על הכביש וסיכנה נהגים אחרים, עד שנתפסה ב"מנהרות הכרמל". צילום" אתר "מנהרות הכרמל", לפי ס' 27א'.
Monday June 1, 2026

סכנה על הכביש: שלוחת תעבורה חיפה, הגישה לבית המשפט לתעבורה בעיר, כתב אישום נגד תושבת חיפה, בת 44, שהמשיכה לנהוג ברכבה, למרות שלא היה לה רישיון בתוקף. היא נפסלה לנהיגה ורכבה נפסל לנסיעה עקב ליקויים.

מכתב האישום עולה, כי בתאריך 26 למרץ השנה, בשעה 19.05, נהגה הנאשמת ב”מנהרות הכרמל”, ופנתה ימינה לכיוון רחוב מגורשי ספרד. “אותה עת, נהגה הנאשמת ברכבה, כאשר האורות האחוריים ברכב היו חלשים, ונעצרה לבדיקה שגרתית ע”י שוטרים. בנסיבות האמורות, נהגה הנאשמת ברכבה וזאת על אף, שניתנה לה הודעת איסור שימוש ברכב מיום 26.12.2023 בעקבות ליקויים. במועד ובזמן האמור, נהגה הנאשמת ברכבה, זאת על אף שנפסלה מנהיגה”, נכתב בכתב האישום.

עוד עולה מכתב האישום, כי בית המשפט פסל אותה לנהיגה למשך 11 חודשים בנוכחותה, בחודש יולי 2025 והיא אף הפקידה את רישיון הנהיגה שלה. בעת שנהגה ב”מנהרות הכרמל”, הפסילה עדיין הייתה בתוקף.

בבדיקה התברר עוד, כי הנאשמת נהגה למרות שרישיון הנהיגה שלה, שכאמור הופקד לאחר פסילה, פג בחודש אפריל 2020, ובאותה שנה פג גם התוקף של רישיון הרכב.

כתב האישום נגדה כולל 5 סעיפים: נהיגה ברכב לא תקין שהוחלט לאסור את השימוש בו, נהיגה בזמן פסילה, רישיון רכב שפקע בתקופה העולה על שנה, רישיון נהיגה שפקע מעל שנתיים ונהיגה ברכב ללא ביטוח.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר