י"ב אדר התשפ"ה, 12/03/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

הסתובב באמצע הלילה עם חרב ביד

הגבר החיפאי הסתובב ברחוב עם חרב, שהזכירה את רובין הוד. צילום: מתוך הסרט רובין הוד ונסיך הגנבים. לפי ס' 27א', לזכויות יוצרים.
Monday February 10, 2025

מקרה מוזר: תושב חיפה, בן 26, כנראה חשב את עצמו לרובין הוד, וכך הסתובב בשעה 03:45, ברחוב הרצל במרכז העיר חיפה, כשהוא מחזיק חרב בידו, כשאורך הלהב שלה 48 ס”מ. הגבר הסתובב באין מפריע והיה בדרכו לרכבו.

שני שוטרים שהיו באיזור, לא האמינו למראה עיניים, כשראו את הגבר מסתובב חופשי עם חרב בידו. השניים עצרו אותו לחקירה והובילו אותו אל תחנת המשטרה.

לשכת התביעות חיפה, החליטה להעמידו לדין, על אף שלא פגע באף אדם. בכתב האישום נכתב: כי מדובר בצעיר חיפאי, בן 26, שהסתובב באמצע הלילה, ברחוב מרכזי בחיפה, עם חרב ארוכה בידו, שנעצר ע”י שני שוטרים ונלקח לחקירה. בסופו של דבר הוחלט, להגיש נגדו כתב אישום בו נכתב: “במעשיו המתוארים לעיל, החזיק הנאשם את החרב שלא כדין, מחוץ לתחום ביתו או חצרו, ולא הצליח להוכיח, כי החזיק בו לשם מטרה כשרה”.

כתב האישום נגדו כולל סעיף אחד: החזקת סכין שלא כדין.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments