ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

הצהרת תובע נגד תושב קרית ים שהצמיד סכין לצווארו של רב בית כנסת

קלות בלתי נסבלת. שליפת סכין ודקירה. צילום ארכיון: דוברות המשטרה, מחוז חוף
Saturday January 29, 2022

חטיבת התביעות של משטרת ישראל הגישה בסוף השבוע לבית משפט השלום בקריות הצהרת תובע נגד תושב קרית ים, בגין תקיפה של רב בית הכנסת בו הוא מתפלל.

המקרה אירעה ביום שישי שעבר, בעת שבבית הכנסת נעשו הכנות אחרונות לפני החג. בשלב מסוים החשוד, שכבר הוגשו נגדו תלונות בעבר בגין התנהגות אלימה, נטל סכין והחל לרדוף אחרי האנשים במקום. בשלב מסוים, הוא תפס את רב בית הכנסת והצמיד סכין לגרונו.

שוטרים מתחנת זבולון שהוזעקו למקום עצרו את החשוד, תושב קרית ים בן 64, לחקירה בתחנת זבולון. בחקירתו, סיפר החשוד כי אנשי בית הכנסת נעלו אותו באחד החדרים, ובתגובה הוא עשה את מה שעשה.

מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת, ובסוף השבוע כאמור, הגישה חטיבת התביעות של משטרת ישראל הצהרת תובע נגדו. בימים הקרובים יוגש נגד החשוד כתב אישום ובקשה למעצרו עד תום ההליכים, לבית משפט השלום בקריות.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר