בכבוד ובהדר: הרב יוסף טולידאנו, תושב קריית ביאליק, נבחר בחמישי האחרון לרב העיר. הוא יחליף בתפקיד את הרב יוסף ישר, שכיהן כרב העיר במשך 16 שנים, במקביל לכהונתו כרב העיר עכו.
הרב טולידאנו, משמש רב קהילתי בבית הכנסת ״עץ החיים״ בעיר, מורה ומרצה תורני מוכר ואהוב בבתי הכנסת בקריית ביאליק. הוא נשוי לשמחה, בת העיר, ונכדו של הרב עמינדב מכלוף קריספין, רב העיר לשעבר.
למעלה מעשור שנים עוסק הרב טולידאנו, בפעילות ציבורית וחינוכית, מרצה בתנועת “ערכים” ומעביר שיעורי תורה קבועים בנושאי הלכה, פרשת השבוע, אמונה וחינוך, בגישה מחברת ובהירה.
ראש העיר, אלי דוקורסקי ציין: “אני מכיר שנים רבות את הרב יוסף טולידאנו, הידוע בגישתו המאחדת והמחברת, חי את קריית ביאליק ומכיר היטב את היותה כעיר פלורליסטית, שבה יש מקום לכולם. אני מאחל לו הצלחה רבה בתפקידו החשוב. בהזדמנות זו אני מבקש להודות ולהוקיר את הרב יוסף ישר, שהנהיג את הרבנות בעירנו בחוכמה ובאהבת חינם, במשך 16 השנים האחרונות”.
