י"ב סיון התשפ"ה, 08/06/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

השיטור העירוני בקריית ביאליק עמד בכל היעדים לשנת 2023

ניידות השיטור העירוני יחלו לפטרל בתדירות גבוהה בשכונות העיר, עם הוספת כוח אדם וניידות נוספות. צילום: דוברות העירייה.
Friday January 12, 2024

איכות ומצוינות: עם סיום שנת העבודה 2023, יכולים בעיריית קריית ביאליק, לטפוח לעצמם על השכם, לאחר שעמדו בכל היעדים של משטרת ישראל, אשר בוחנת ומעריכה על בסיס קבע, את פעילותו של השיטור העירוני. מידי שנה קובעת  הנהלת העיר בשיתוף פעולה עם משטרת ישראל, מספר יעדים. בשנת 2023 נקבעו שלושה יעדים: הגברת אכיפה בעבירות רכב דו גלגלי, הורדת עבירות הרעש בפארקים גן מרים וגינת סביון, ועלייה בהשמדת אלכוהול במקומות ציבוריים.

השיטור העירוני קבע כיעד לשנת 2023, להעלות ב – 10% את האכיפה של עבירות הרכבים הדו גלגלי (אופנועים ואופניים חשמליים). בשנת 2022 עמדו מספר האירועים בתחום זה על 283 אירועים, ובשנת 2023 על 324 אירועים, ומדובר בעלייה של 14.5% בפועל. היעד הושג ב – 4.5% מעבר למתוכנן.

בתחום הורדת הרעש בפארקים, גן מרים וגינת סביון, היעד עמד על 5%. בפועל, הושגה ירידת רעש של 65%.

בנושא של שפיכת אלכוהול, היעד עמד על הגברת האכיפה ב – 10%. בשנת 2022 בוצעו 322 שפיכות אלכוהול ובשנת 2023, בוצעו 679 שפיכות אלכוהול, עליה של 110.8%, יותר ממאה אחוז מעבר למתוכנן.

נתוני דו”ח הבקרה, שנערך על ידי משטרת ישראל, מעידים על הצלחת פעילותו של השיטור העירוני בקריית ביאליק, מעבר למצופה ומעבר ליעדים שנקבעו.

הרשם
שלח הודעה אודות
1 Comment
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments
ציפי כץ
1 שנה

כל הכבוד לשיטור של קריית ביאליק