ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

חברת “קר” הגישה בקשה לצו הרחקה נגד לקוח

הלקוח הגיע לסניף, איים על נציגת החברה וצרח על הלקוחות שישבו בסניף. משרדי חברת קר. צילום: אתר החברה הרשמי
Wednesday July 20, 2022

לא רוצים אותו: חברת “קר” שירותי רפואה ומנהלת סניף הקריות, תושבת קרית ביאליק, הגישו אתמול (רביעי), לבית משפט השלום בקריות, בקשה להוצאת צו למניעת הטרדה מאיימת נגד לקוח של החברה.

מהתלונה עולה, כי אותו לקוח התנהג בצורה לא נאותה בעת קבלת טיפול בשנת 2018. מנהלת הסניף העירה לו, כי התנהלותו גובלת בהטרדה מינית ומידה ויחזור על התנהגות זו, תוגש נגדו תלונה במשטרה.

לפני מספר חודשים היה ויכוח נוסף בין מנהלת הסניף לבין הלקוח, שדרש כי טיפולים שנרכשו עבור אישתו, יועברו אליו. כשהוסבר לו, שזה לא ניתן לביצוע, הוא הגיע לסניף וצרח, כי לא יפסיק להשתולל ולהתפרע, עד אשר יחזירו לו את כספו. למקום הוזמנה משטרה ולמרות נוכחות שוטר, הלקוח ניסה שוב להיכנס לסניף. בהמשך, הגיע שוב לסניף, איים על נציגה, צרח על לקוחות שישבו בסניף, שלא יבצעו טיפולים בחברה והודיע כי אם לא יקבל את מבוקשו, ימשיך לבוא ולהטריד את כל הנוכחים.

בבקשה מציינת החברה, כי לאור דבריו של אותו לקוח, יש חשש, שהוא ימשיך לאיים ולנהוג באלימות כלפיי נציגי החברה שממלאים את תפקידם. כן הביעו חשש, שבסופו של דבר, הלקוח יממש את איומו ויפגע באחת הנציגות. החברה ביקשה, שבית המשפט יחייב את הלקוח להפסיק את ההטרדות, לא ליצור קשר עם החברה, ולהימצא במרחק 100 מטרים מסניפי החברה.

בית המשפט טרם קבע מועד לקיום הדיון בבקשה.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר