לא לומד לקח: תושב קריית ים, בן 46, הגיע לבית גרושתו, למרות שידע, כי קיים צו שאוסר עליו לעשות כן. בדיון להארכת המעצר שהתקיים אתמול (רביעי) בבית משפט השלום בקריות, התברר גם, כי החשוד ריצה עונש מאסר בגין הטרדת גרושתו ויש נגדו עונש מאסר מותנה.
במהלך הדיון טען נציג המשטרה, כי החשוד נעצר, לאחר שהפר את הצו פעמיים. כן ציין, כי גם בעבר הוא הטריד את גרושתו וכי הוא אובססיבי לגביה.
סנגורו של החשוד, עו”ד ליאור בר זוהר, מהסנגוריה הציבורית, ביקש לשחרר את החשוד למעצר בית ואף הביא לבית המשפט את חברו של החשוד, שהוצג כמפקח אפשרי. השופטת אלואז זערורה קבעה, כי קיים חשד סביר, שהחשוד ביצע את העבירות המיוחסות לו וקיימות נגדו עילות מעצר. השופטת קבעה עוד, כי בשלב זה, חלופת המעצר שהוצגה, אינה עונה לדרישות והאריכה את מעצר החשוד ב-24 שעות.
הרשם
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
