י"ח אייר התשפ"ה, 16/05/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

חיפאית דקרה סוחרת סמים כדי לקבל מנה בחינם

המשטרה טוענת כי החשוד זרק אבנים לעבר בין הכנסת, והחשוד טוען, כי "רק" ירק. בית משפט השלום בחיפה
Wednesday July 14, 2021

פרקליטות מחוז חיפה, הגישה לבית המשפט המחוזי בעיר, כתב אישום נגד מירה נבלביץ, תושבת חיפה בת 44, שדקרה על פי החשד סוחרת סמים בת 54, תוך שהיא דורשת ממנה לקבל מנת סם בחינם.

מכתב האישום עולה, כי לפני כשבועיים, הגיעה הנאשמת בשעה 01.00 בלילה, לביתה של המתלוננת, ברחוב פבזנר בהדר וקנתה ממנה מנת סם. לאחר שצרכה את מנת הסם בדירת המתלוננת, היא עזבה את המקום.

כמה שעות לאחר מכן, הגיעה הנאשמת שוב לדירה, אבל הפעם דרשה שהמתלוננת תספק לה מנת סם בחינם. המתלוננת אפילו לא הספיקה להשיב לדרישה ואז דחפה אותה מירה נבלביץ לריצפה, הוציאה סכין מהתיק, הניפה את הסכין לעבר המתלוננת ודקרה אותה מספר פעמים בצווארה, באגן הירכיים, בבטן התחתונה ובידיה. בשלב מסוים היא אף חסמה את פיה, כדי שתפסיק לצעוק.

המתלוננת נאבקה בנאשמת, ניסתה להתגונן והתחננה שתפסיק את מעשיה, אך הנאשמת לא שעתה לבקשתה. בשלב זה, כשהיא מדממת וחוששת לחייה, הציעה המתלוננת לנאשמת לצרוך מנת סם בחינם. הנאשמת הפסיקה את התקיפה, נטלה את מנת הסם וצרכה אותה. 

לאחר שעזבה את הדירה, היא זרקה על פי כתב האישום, את הסכין במקום לא ידוע וכמו כן השליכה את בגדיה המגואלים בדם. המתלוננת פונתה לבית החולים, שם אושפזה משך שלושה ימים.

כתב האישום נגד נבלביץ כולל שלושה סעיפים: חבלה בכוונה מחמירה, החזקת סכין ושיבוש הליכי משפט.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments