בית משפט השלום בחיפה, האריך בשלושה ימים את מעצרו של תושב העיר, בן 26, בחשד כי שרף את רכבו של תושב אחר, שהוא בן דודתו.
מבקשת המשטרה עולה, כי הצעיר הגיע לשכונת חליסה בחיפה, כשהוא נוהג ברכבו מסוג פורש קיין, תוך שהוא מסתיר את לוחיות הזיהוי, והצית רכב מנועי של הקורבן. החשוד נעצר כשבועיים לאחר המקרה בידי חוקרי תחנת חיפה.
בדיון להארכת מעצרו, שנערך בבית משפט השלום בחיפה, טען סניגורו של החשוד, עו”ד חליל ביאדי, כי מדובר בצעיר ללא עבר פלילי, שמסר גירסה ושיתף פעולה עם החוקרים. לדבריו, בעל הרכב שהוצת, הוא קרוב משפחה של החשוד, בן דודתו.
המשטרה טענה, כי הצתת הרכב נעשתה על רקע העובדה, שבעל הרכב סירב לאפשר לאחותו להתחתן עם החשוד. כן ציין, כי החשוד זוהה לפי רכבו, שהוא בהחלט ייחודי, פניו וכן לפי מידע מודיעיני שהתקבל במשטרה.
השופטת קרן מרגולין-פלדמן, ציינה בהחלטתה, כי מדובר בחשד לביצוע עבירות חמורות וכי יש בחומר החקירה שהונח לפניה, כדי לקשור לכאורה, את החשוד למעשים הללו. השופטת האריכה את מעצר החשוד בשלושה ימים נוספים.