בלי סיבה: דווקא לאחר ביקור בקברי צדיקים בצפון, בחר צעיר בן 23, לחנוק את אישתו, בלי כל סיבה נראית לעין. כך עולה מגזר הדין נגד הנאשם, שניתן בבית משפט השלום בקריות.
מכתב האישום עולה, כי הנאשם ואישתו, תושבי קריית אתא, ביקרו בקברי צדיקים בצפון, ובתום הביקור חנק הנאשם את אישתו באמצעות שתי ידיו. למחרת, בביתם בקריית אתא, תקף הנאשם שוב את האישה וחנק אותה בשנית.
במסגרת הסדר טיעון, הודה הנאשם בעובדות כתב אישום מתוקן והורשע בעבירה של תקיפת סתם.
במהלך דיון לקביעת העונש טענה הפרקליטות, כי לא מדובר במקרה בודד, וביקשה עונש של עד עשרים חודשי מאסר בפועל. הסניגור, לעומת זאת, טען כי מדובר ברף הנמוך של העבירה, וכי לא נגרם כל נזק למתלוננת. כן ביקש הסניגור לזקוף לזכותו של הנאשם את העובדה, שהודה במעשיו ואת גילו הצעיר.
השופט יוסי טורס ציין בגזר הדין, כי אכן לקח בחשבון את גילו הצעיר של הנאשם, את העובדה שהודה במעשיו ואת עברו הפלילי הקל יחסית. עם זאת ציין השופט, כי הנאשם לא הביע חרטה על מעשיו, כי לא מדובר במקרה בודד וכי הנאשם עצור בימים אלו בתיק אחר. השופט גזר על הנאשם שלושה חודשי מאסר בפועל, 4 חודשי מאסר על תנאי ותשלום פיצוי בסך 3000 שקלים למתלוננת.