הוצא לגלות: בית משפט השלום בחיפה, שיחרר בסוף השבוע בתנאי הרחקה, את תושב קריית ביאליק, בן 22, שנעצר בחשד כי תקף את אחותו.
מבקשת המעצר עולה, כי החשוד תקף את אחותו, זרק לעברה חפצים, בעט בה וחבט בה עם אגרוף בפנים. המשטרה ייחסה לחשוד עבירה של תקיפה סתם, וביקשה להאריך את מעצרו ב-5 ימים נוספים.
במהלך הדיון שנערך בבית המשפט, סיכמו נציגת המשטרה, רס”ב אגמית דגן וסנגורו של החשוד, עו”ד נאג’י עאמר, מהסנגוריה הציבורית, כי החשוד יורחק לאשקלון, שם מתגורר אביו וכניסתו לקריית ביאליק, תיאסר למשך 30 יום. בנוסף נדרש החשוד, לחתום על ערבות בסך 5000 שקלים, לקיום תנאי ההסכם.
החשוד הצהיר בבית המשפט, כי הוא מבין את משמעות ההחלטה והשופט יעקב וגולדברג, שציין בהחלטתו, כי לחשוד אין עבר פלילי, שיחרר אותו בתנאים שנקבעו בין הצדדים.
הרשם
0 Comments
הכי הרבה הצבעות