בלי רחמים: בית משפט השלום בקריות, האריך ביומיים את מעצרו של תושב קריית ביאליק, בן 45, שנעצר בחשד, כי תקף את סבו וגרם לו חבלות.
מבקשת המעצר עולה, כי החשוד גם איים להרוג את הסבא ובנוסף ניסה להרביץ לאימו. המשטרה ייחסה לחשוד עבירות של איומים ותקיפת זקן הגורמת לחבלה, וביקשה להאריך את מעצרו ב-8 ימים נוספים.
בפתח הדיון בבית המשפט, הציג נציג המשטרה, עו”ד צביקה אמיר, סיכום שהשיג מול סנגורו של החשוד, עו”ד אולג פרגין, מהסנגוריה הציבורית, במסגרתו יוארך מעצר החשוד ביומיים, כדי לאפשר את השלמת החקירה. עו”ד פרגין ביקש מבית המשפט, לדאוג שהחשוד יקבל בבית המעצר תחליפי סם, אותם הוא נוהג לקבל באופן קבוע, ומאז המעצר לא קיבל אותם.
לאחר עיון בחומר החקירה, החליטה השופטת איילת השחר ביטון פרלה, להאריך את מעצר החשוד כמוסכם בין הצדדים. השופטת גם העבירה לעיון הגורמים הרלוונטיים בשב”ס, את בקשתו של החשוד לקבלת תחליפי סם, בכפוף לנוהלי שב”ס.