כ"ב אייר התשפ"ה, 20/05/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

גבר כבן 60 נהרג מפגיעת רכבת

מקום תאונת הרכבת בעכו. המשטרה חוקרת את נסיבות האירוע. צילום: דוברות זק"א.
Monday May 19, 2025

טרגדיה בעכו: גבר כבן 60, נהרג בלילה שבין יום ראשון לשני, מפגיעה רכבת בעכו. כרבע שעה לאחר חצות, התקבל דיווח במוקד 101 של מד”א, על הולך רגל, שנפגע מרכבת בסמוך לרחוב רמז בעיר. חובשים ופרמדיקים של מד”א, הוזנקו למקום ודיווחו על גבר כבן 60, ללא סימני חיים, עם חבלה רב מערכתית. הצוות קבע את מותו של הולך הרגל בשטח.

חובש בכיר ביחידת האופנוענים של מד”א, שמעון דהאן, סיפר:”ראינו את המנוח שוכב בסמוך לפסי הרכבת כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה, עם חבלות קשות בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות, אך לצערנו הרב, פציעותיו היו משמעותיות ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו”.

גם אנשי זק”א הוזנקו למקום. זאבי פינקל, מתנדב זק”א, שהגיע לזירה, סיפר: “מדובר בזירה קשה מאוד. כשהגענו למקום, ראינו אדם ללא רוח חיים, לאחר שנפגע מרכבת. יחד עם חבריי, מתנדבי זק״א מחוז צפון, טיפלנו בכבוד המת ובאיסוף הממצאים לקבורה”.

בעקבות התאונה נרשמו אתמול בבוקר שינויים בלוח הזמנים של הרכבת, מתחנות נהריה ועכו, לעבר איזור המרכז. בהמשך חזרו הרכבות ללוח הזמנים המקורי.

המשטרה פתחה בחקירה לביסוס נסיבות המקרה.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments