כ' אייר התשפ"ה, 18/05/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תושב קרית ביאליק מימש את האיום ותקף את בת זוגו

השכן נכה צה"ל ללא עבר פלילי, שזקוק לתרופות כדי להיות מאוזן. השופט ערן נווה, הבין את מצבו. צילום ארכיון מאתר בתי המשפט, לפי ס' 27א'.
Tuesday July 20, 2021

“חכי, מה יהיה לך בבית”, כך איים תושב קרית ביאליק, בן 43, על בת זוגו, וכאשר הגיעו לביתו, הוא מימש את ה”הבטחה” והיכה אותה נמרצות. השבוע הוגש נגדו כתב אישום לבית משפט השלום בקריות.

מכתב האישום, שהוגש בידי שלוחת תביעות זבולון, עולה כי בתאריך 10 ביולי השנה, נסע הנאשם עם בת זוגו ועם חברה משותפת וילדיה לחוף “שקמים” שעל שפת הכינרת. במהלך הנסיעה לא חדל הגבר מלקלל ולצעוק על המתלוננת ועל חברתה, איים בפגיעה בחייה ובגופה, והבטיח לה “טיפול” כאשר יחזרו הביתה.

במהלך השהות בחוף, שתה הנאשם משקאות אלכוהוליים, תוך הוא ממשיך לקלל את המתלוננת ואת חברתה. בשעות הערב המוקדמות כשהגיעו לביתו בדרך עכו, בקרית ביאליק, הוא המשיך לצעוק, אמר שבת זוגו וחברתה מדברות עליו ונמאס לו, ואז סטר לבת זוגו, צבט אותה בצוואר, שם לה יד על הפנים שלא תצעק, תקף אותה, משך בשערותיה ונשך אותה בצווארה. המתלוננת התחננה שיפסיק וביקשה ללכת הביתה, אך הנאשם לקח לה את הטלפון והבטיח להחזיר לה, רק אם לא תתלונן נגדו.

כתב האישום כולל שני סעיפים, תקיפה הגורמת לחבלה של ממש ואיומים. התביעה מתכוונת להעלות במהלך המשפט 12 עדי תביעה.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments