י"ד אייר התשפ"ה, 12/05/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

“למה לבעלי יש את מספר הטלפון שלך?”

איומים בפלאפון בשעה 4 לפנות בוקר על חברה של אחיו. צילום: FREEPIK. לפי ס' 27א'.
Sunday April 9, 2023

על לא עוול בכפי: תושבת נשר, בת 36, הגישה אתמול (ראשון) לבית משפט השלום בחיפה, בקשה להוצאת צו למניעת הטרדה מאיימת נגד תושבת אום אל פחם, בת 35, שלטענה מטרידה אותה ומאיימת עליה.

מהבקשה עולה, כי תושבת אום אל פחם, מצאה את מספר הטלפון של תושבת נשר, בתוך המכשיר הנייד של בעלה, ולאחר מכן התקשרה אליה והחלה לאיים. לטענת המתלוננת, היא לא מכירה את המשיבה, והוסיפה, כי המשיבה איימה להגיע לביתה ולספר לכל בני משפחתה על מעשייה. המתלוננת, מורה במקצועה, ציינה כי היא חוששת, שאותה תושבת אום אל פחם, תגיע לבסוף לביתה.

המתלוננת הגישה תלונה במשטרה וציינה, שהיא חוששת, שאותה מאיימת תעבור ממילים למעשים.

אתמול (ראשון) התקיים דיון במעמד צד אחד. המתלוננת טענה, שהיא בקשרי ידידות עם בעלה של אותה המאיימת, אבל אין ביניהם שום דבר מעבר. “אנחנו ידידים כבר שבע שנים, אני מאורסת”, סיפרה לשופטת מעין צור. עם זאת, המתלוננת לא הציגה לבית המשפט את ההודעות שהיא קיבלה כביכול, מאותה מאיימת, וטענה שיש לה טלפון חדש וההודעות לא נשמרו.

לאור אי יכולתה להציג את ההודעות, פסקה השופטת צור, כי בנסיבות אלו, אין אפשרות להוציא צו למניעת הטרדה מאיימת.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments