חרושת שמועות: הסיפור החם של הקיץ במישור הספורטיבי, הוא עזיבתו של ג’ובאני רוסו את הארץ, יחד עם אישתו מאיה פישל. עפ”י השמועות במדורי החדשות והספורט, רוסו קיבל איומים ע”י גורמים עבריינים, לאחר שהסתבך בחובות של מאות אלפי דולרים לגורמים מהתחום הפלילי. עפ”י ערוץ הטלוויזיה כאן 11, ג’ובאני הוזהר ע”י המשטרה ובעקבות כך עזב את הארץ. כרגע רוסו (52), נמצא עם אישתו במיאמי ולא נמצא בהכנות האחרונות של מכבי חיפה לקראת פתיחת העונה, בה הוא נמנה עם עובדי המועדון.
רוסו, אחד הכדורגלנים הטובים ששיחקו בארץ, הגיב לאתרי הספורט וטען, שלא הסתכסך עם איש, אינו קשור לגורמים פליליים בעולם התחתון ואינו חייב כסף לאף אדם. רוסו עצמו שוהה במיאמי כבר מספר חודשים ואינו קשור להכנות של מכבי חיפה העונה. ממקום מושבו החדש ציין רוסו, כי הוא מתכוון לחזור לארץ, אך לא בשלב זה. במכבי חיפה מאמינים לג’ובאני רוסו ומצפים שיחזור לארץ במהרה.
בתוך כך מסתבר, כי רוסו איבד תפקיד משמעותי בתוכנית הטלוויזיה “גולסטאר” שמשודרת ב-HOT, שם הוא משמש ב-6 השנים האחרונות כעוזרו של שייע פינגנבוים. רוסו התחיל את התוכנית לפני 10 שנים ככדורגלן ובהפקה ראו בו כטאלנט והחתימו אותו על חוזה, כל פעם מחדש. רוסו גם מאבד את מקומו בסרט “מרוסקים”, שאמור לעלות תוך מספר חודשים.
.