י"ח אייר התשפ"ה, 16/05/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

משלחת מקריית ביאליק בכנס בינלאומי בעיר קמניץ בגרמניה

חברי המשלחת עם ראש עיריית קמניץ, סוון שולצה ועם ראש הקהילה היהודית בקמניץ, רות רוישר. צילום: עצמי.
Monday January 20, 2025

קשרים בינלאומיים: בעקבות הזמנה רשמית מהעיר התאומה קמניץ בגרמניה, יצאה משלחת מקריית ביאליק, בראשות ראש העיר אלי דוקורסקי, סגנו עו”ד בן אסבן ומנהלת מחלקת הרכש ענבר אסייג, יצאה לביקור בעיר התאומה קמניץ, לרגל ההכרזה של העיר כבירת התרבות של אירופה לשנת 2025.

במהלך הביקור השתתפה המשלחת באירועים הרשמיים של ההכרזה, בהשתתפות ראש עיריית קמניץ, סוון שולצה, נשיא גרמניה, פרנק-ואלטר שטיינמאייר, שרת התרבות של גרמניה קלאודיה רות, וכן בכירי תרבות ונציגים רשמיים מהאיחוד האירופי, בהם שרי תרבות מצ’כיה, פולין וסלובניה.

בין הפעילויות בהן נטלה חלק המשלחת, התקיימו פגישות עם ראש הקהילה היהודית בקמניץ, רות רוישר, וסיורים באתרים מרכזיים בעיר, בית האופרה ומוזיאון האומנות. כמו כן קיימו חברי המשלחת, פגישות עם משלחות בינלאומיות ממדינות כמו סין, פינלנד, פולין, צ’כיה ומאלי.

ראש עיריית קריית ביאליק, אלי דוקורסקי: “אנו גאים לקחת חלק באירוע היסטורי, המחזק את הקשרים בין קמניץ לקריית ביאליק ומבטא את מחויבותנו לקשרים בינלאומיים ותרבותיים. זוהי הזדמנות להעמיק את שיתוף הפעולה ולחזק את הערכים המשותפים בין מדינות. אני רואה בביקור זה, נדבך נוסף לחיזוק שיתופי הפעולה התרבותיים והחברתיים בין הערים”.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments