מערב פרוע: חנות הוצתה בשדרות הגעתון בנהריה, במסגרת ניסיונות לגביית דמי חסות. כך סבורים חוקרי השריפות של מכבי האש, אשר קבעו, כי מדובר בהצתה מכוונת.
השריפה פרצה בסוף השבוע, בסביבות השעה 01.30. הודעה על השריפה התקבלה במוקד שירותי כבאות והצלה תחנת זבולון ושלושה צוותים, בפיקודו של רס״מ חזי מוצפי, פעלו במהלך הלילה לכיבוי השריפה, בחנות התבלינים “סולטן תבלינים”. לוחמי האש פעלו לכיבוי הדליקה, מנעו את התפשטות האש לחנויות הסמוכות ושיחררו את העשן מהחנות. לא היו נפגעים באירוע, אך לחנות נגרם נזק רב.

כוחות הכיבוי בזירה. צילום: דוברות שירותי כבאות והצלה, מחוז חוף
המשטרה החלה מיד בפעולות חקירה ועצרה את תושב מזרעה, בן 19, כחשוד בביצוע המעשה. להערכת המשטרה, הצתת החנות הייתה חלק מניסיון לגבות דמי חסות במקום. אתמול הובא החשוד לבית משפט השלום בקריות, לדיון בהארכת המעצר, שהוארך בהסכמה ב-48 שעות. החקירה נמשכת.
