י"ב תמוז התשפ"ה, 08/07/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

נהריינית ניסתה לדקור את בנה בעת שישן

. צילום אילוסטרציה
Monday January 23, 2023

אחרי בקבוק יין: תושבת נהריה, בת 54, נעצרה אתמול בידי המשטרה בחשד, כי ניסתה לדקור את בנה, בן ה-20, בעת שזה ישן. בחקירתה הודתה האם, כי לפני המעשה שתתה בקבוק יין.

מבקשת המעצר עולה, כי ביום שני לפנות בוקר, ללא סיבה נראית לעין, לקחה החשודה סכין והתקרבה לחדר של בנה, תוך שהיא מאיימת להרוג אותו. הבן התעורר והצליח להימלט מהדירה. שוטרים שהגיעו לדירה לקחו אותה לחקירה ואז התברר, כי מדובר בחשודה בעלת רקע פסיכיאטרי שמטופלת בכדורים. לשוטרים סיפרה החשודה, כי שתתה בקבוק יין שלם לפני שניסתה לדקור את בנה.

במהלך הדיון להארכת המעצר, שנערך אתמול (שני) לפני השופט יוסי טורס, בבית משפט השלום בקריות, הגיעו נציג המשטרה וסניגורה של החשודה, עו”ד חמוד אחסאן, להסכמה על כך, שמעצר החשודה יוארך ביומיים, כאשר בתקופה זו תשהה החשודה בתנאי אישפוז.

השופט טורס פסק, כי החשודה תשלח להסתכלות בבית חולים פסיכיאטרי, שם ייקבע מצבה הנפשי. לאור ההסכמות האריך השופט את מעצר החשודה ביומיים.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments