ה' חשון התשפ"ו, 27/10/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תושבת קריית ים ניקבה כ-40 צמיגי מכוניות

החשודה בעלת עבר פלילי ובעלת עבר פסיכיאטרי, נעצרה ל-5 ימים נוספים להמשך חקירה. צילום ארכיון: דוברות המשטרה, מחוז חוף.
Wednesday October 22, 2025

מפנצ’רת סדרתית: בית משפט השלום בקריות, האריך ב-5 ימים את מעצרה של תושבת קריית ים, בת 34, שנעצרה בחשד כי גרמה נזק למספר רב של מכוניות בקריית שמואל הסמוכה.

המשטרה ייחסה לחשודה עבירה של חבלה במזיד ברכב וביקשה להאריך את מעצרה ב-7 ימים נוספים.

נציג המשטרה, רס”מ דיב פחפות, טען בדיון בבית המשפט, כי החשודה גרמה נזק לכ-40 כלי רכב, תוך שניקבה עם סכין את הצמיגים. הוא ציין, כי לחשודה יש עבר פלילי והיא נלקחה לבדיקה פסיכיאטרית. נציג המשטרה ביקש להוסיף לחשדות נגד החשודה, גם החזקת סכין שלא כדין.

עורכת הדין בת אל ארז-לוינסקי, מהסניגוריה הציבורית, הסכימה להצעת בית המשפט להאריך את המעצר ב-5 ימים. הסניגורית ביקשה, שהחשודה תקבל את מלוא התרופות שהיא זקוקה להן וכי תופנה בדחיפות לבדיקה פסיכיאטרית, ככל שתהיה החמרה במצבה הנפשי. כן ביקשה, שהמשטרה תעשה מאמץ לסיים את החקירה בהקדם.

לאחר עיון בחומרי החקירה, קבעה השופטת אורית קנטור בהחלטתה, כי קיים יסוד סביר לחשד, כי החשודה עברה את העבירות המיוחסות. השופטת הוסיפה, כי בשל ריבוי העבירות, המשטרה חייבת לבצע לפחות עוד 28 פעולות חקירה ועל כן הורתה להאריך את מעצר החשודה ב-5 ימים. השופטת ציינה, כי החשודה הייתה מאושפזת בעבר 8 פעמים במרכז לבריאות הנפש “מעלה הכרמל” והורתה, כי ככל שתהיה החמרה במצבה, היא תועבר ללא דיחוי לבדיקה פסיכיאטרית.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments