י"ד אייר התשפ"ה, 12/05/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

נכה צה”ל זרק אבנים לעבר שכניו

השופט ערן נווה, שיחרר את שלושת העצורים והטיל עליהם מגבלות. צילום: אתר בתי המשפט, לפי ס' 27א'.
Tuesday December 31, 2024

התחייב לקבל טיפול: תושב קריית מוצקין, נכה צה”ל, בן 50, שוחרר אתמול (שלישי) בתנאים מגבילים, לאחר שנעצר בחשד, כי תקף את שכנו וזרק אבנים לעבר השכנים, ברחוב ההגנה בקריית מוצקין.

המשטרה ייחסה לחשוד עבירה של תקיפה סתם, וביקשה להאריך את מעצרו ב-7 ימים נוספים.

בדיון שהתקיים בבית משפט השלום בקריות, טענה עו”ד אירנה לוריה, שייצגה את החשוד מטעם הסנגוריה הציבורית, כי מדובר באדם ללא עבר פלילי, נכה צה”ל, שמוכר למערכת הבריאות הפסיכיאטרית. כן ציינה, כי תקופה מסוימת אף שהה החשוד בדיור מוגן. עו”ד לוריה ציינה, כי החשוד מתחייב ללכת לרופא המטפל ולקבל את הטיפול כדי להיות מאוזן.

גם החשוד התחייב לפנות לרופא המטפל, כדי לקבל תרופות שיאזנו את מצבו.

השופט הבכיר ערן נווה ציין, כי אין זו הפעם הראשונה, שהחשוד מסתכסך עם שכניו. עם זאת קבע, שאין הצדקה להאריך את מעצרו ושיחרר אותו, תוך איסור יצירת קשר עם שכניו. כן חויב החשוד לחתום על ערבות בסך 3000 שקלים, ולהתייצב בתחנת המשטרה בכל עת שיידרש להשלמת החקירה.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments