שחרור מפתיע: בית משפט השלום בקריות, שחרר בסוף השבוע בתנאים מגבילים, את תושב קריית ים, בן 20, שנעצר בגין שורה של עבירות כבדות משקל, כולל ירי והצתה.
מבקשת המעצר עולה, כי המשטרה ייחסה לחשוד עבירות של החזקה ושימוש בסמים שלא לצריכה עצמית, הצתה של מבנה במזיד, ירי מנשק חם שלא כדין באזור מגורים, שיש בירי כדי לסכן חיי אדם, והחזקת נכס החשוד כגנוב, תוך שביקשה להאריך את מעצרו ב-7 ימים נוספים.
לפני פתיחת הדיון הגיעו לסיכום נציג המשטרה, עו”ד צביקה אמיר וסנגורו של החשוד, עו”ד שלומי שרון, לפיו החשוד ישהה במעצר בית מלא בקריית ים, למשך 4 ימים, יחתום על התחייבות עצמית בסך 5000 שקלים וימנע מכל קשר עם מעורבים אחרים בפרשה.
החשוד אמר בדיון, כי הוא מבין את תנאי השחרור והתחייב לעמוד בהם. השופט יובל וסרקרוג, החליט לשחרר את החשוד בתנאים שסוכמו בין הצדדים.
הרשם
0 Comments
הכי הרבה הצבעות