תקף ואיים: בית משפט השלום בקריות, האריך אתמול (שני) ביומיים, את מעצרו של תושב קריית ביאליק, בן 43, שנעצר בחשד כי תקף את בת זוגו ואיים שיהרוג אותה. החשוד טען, שהוא ובת זוגו היו שיכורים בעת המקרה.
בבקשת המעצר ציינה המשטרה, כי על גופתה של בת הזוג אובחנו סימני אלימות. המשטרה ייחסה לחשוד עבירות של איומים ותקיפה הגורמת לחבלה בבן זוג, וביקשה להאריך את מעצר החשוד בעוד 8 ימים.
במהלך הדיון טען סנגורו של החשוד, עו”ד בני הראל, כי החשוד טען, שהמתלוננת הייתה שיכורה. נציג המשטרה השיב, כי המתלוננת אישרה, ששתתה יחד עם החשוד משקאות אלכוהולים, אבל היא לא הייתה שיכורה בעת המקרה, ונחבלה עקב התקיפה. כן ציין, כי קיים עוד תיק פתוח נגד החשוד.
בסופו של דבר הסכימו הצדדים על הארכת המעצר ביומיים. השופטת אורית קנטור, קבעה בהחלטתה, כי קיים חשד סביר נגד החשוד והאריכה את מעצרו ביומיים.