הורחק מהעיר: בית משפט השלום בחיפה, שיחרר בתנאים מגבילים, כולל הרחקה מהעיר, את תושב קריית מוצקין, בן 54, בחשד כי הסיג גבול ותקף שוטרים.
מבקשת המעצר עולה, כי החשוד פרץ והסיג גבול, לחצר בית ברחוב הערמונים בקריית ביאליק. שוטרים שהגיעו למקום ביקשו לעצור את החשוד, ובמעמד זה הוא תקף את השוטרים וניסה להכשיל אותם.
המשטרה ייחסה לחשוד עבירות של התפרצות למגורים כדי לבצע עבירה, תקיפת שוטר במילוי תפקידו והסגת גבול פלילית, תוך שביקשה להאריך את מעצרו ב-8 ימים נוספים.
במהלך הדיון להארכת המעצר, הגיעו נציג המשטרה וסנגורו של החשוד להסכמה, בדבר שחרורו בערבות. לפי התנאים שסוכמו, ישהה החשוד במעצר בית מלא בקריית ים, עד ליום רביעי. כן נדרש החשוד לחתום על ערבות עצמית בסך 5000 שקלים לקיום תנאי ההסכם. לאור ההסכמות שוחרר החשוד למעצר הבית.
הרשם
0 Comments
הכי הרבה הצבעות