י"ז אייר התשפ"ה, 15/05/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

נתפס תוקף הנשים באופן מיני

צילום ארכיון: דוברות המשטרה, מחוז חוף.
Tuesday January 14, 2025

פרסום ראשון: הידיעה הבלעדית שהופיעה אצלנו אתמול, על תושב קריית מוצקין, בן 21, שנעצר ביום ראשון השבוע, בגין מעשה מגונה באם, שטיילה עם עגלת תינוקות, הולכת ותופסת תאוצה. מסתבר, כי החשוד הוא שור מועד וכי ביצע מעשה דומה גם באישה אחרת, יומיים לפני כן. עובדה זו נחשפה אתמול (שלישי) בבית משפט השלום בקריות, במהלך דיון להארכת מעצרו.

החשוד נעצר ביום ראשון בצהריים, וביום שני מעצרו הוארך ביום. אתמול הוא הובא פעם נוספת לבית המשפט, שם טענה המשטרה, כי כעת הוא נחקר בחשד, לביצוע עוד תקיפה מינית כלפיי אישה אחרת ביום שישי שעבר. נציג המשטרה ציין, כי באותו מקרה החשוד משך את גוף האישה לכיוון איבר מינו. כן ציין, כי החשוד הודה באירוע מיום ראשון וכי קיימים צילומי מצלמות משני המקרים.

החשוד עצמו טען, שהיו לו בעיות נפשיות, כאשר הכדורים שהוא נוטל מתערבבים עם הגראס ומבלבלים לו את הראש. “העבירות הללו היו, בגלל שלא הייתה לי עבודה”, ציין והוסיף, כי לאחרונה החל לעבוד בחנות ברב”מד.

סנגורו של החשוד, עו”ד עידן רז, מהסנגוריה הציבורית, טען כי הראיות לגביי מעורבות החשוד במקרה השני, שהמשטרה טוענת לגביו, הינן טענות חלשות ואין הצדקה להאריך את מעצרו פעם נוספת.

לאחר עיון בחומר החקירה, קבעה השופטת הבכירה אורית קנטור, כי קיים חשד סביר, שהחשוד ביצע את העבירות המיוחסות לו והאריכה את מעצרו ביומיים נוספים.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments