עד כמה יחסי שכנות יכולים להתדרדר לרמות הזויות, יעיד המקרה הבא, בו ביקש תושב קרית אתא, שמתגורר ברחוב השבעה, צו למניעת הטרדה מאיימת נגד השכנה שלו, שלטענתו מתלוננת נגדו במשטרה בכל הזדמנות.
לדבריו, בתוך חודשיים הזמינה לו השכנה משטרה 3-4 פעמים, ללא כל סיבה מוצדקת. “אני בן אדם חולה לב, אחרי כמה התקפים וסובל מאוד מההטרדות של השכנה, המתגוררת בדירה ממול. השכנה מזמינה כל הזמן משטרה ואני לא יכול לעמוד בלחץ הזה”.
לדברי המתלונן, השכנה מאשימה אותו בכל מה שקורה בבניין ועל כל דבר פעוט היא מזמינה משטרה. “היא ממציאה דברים שכלל לא קיימים ומאשימה אותי”, ציין התושב בבקשה שהגיש לבית המשפט. “כשאני עושה מנגל בחצר המשותפת היא צועקת, וזה מקום שכל השכנים שם עושים מנגל. כשנכנס אליי חתול ואני נותן לו אוכל, היא מזמינה משטרה. השוטר אמר לי לגשת לבית המשפט, כי כבר אין מה לעשות, משום שהיא מתלוננת ללא הצדקה. כל דבר מרגיז אותה, היא מסוכסכת עם כולם, המשטרה מכירה אותה והיא מזמינה כל הזמן משטרה”.
בסיום בקשתו כתב המתלונן: “אני פוחד לעבור על יד הדלת שלה. היא איימה שתשפוך עליי חומצה. היא לא צפויה בהתנהגותה, אני מאוד סובל, נמצא כל הזמן בלחץ וחושש ממה שהיא תעשה”.
בית המשפט לא קבע עדיין מועד לקיום דיון בבקשה.