כ' אייר התשפ"ה, 18/05/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

פארק חמישי לשיחרור כלבים ניפתח בקרית ביאליק

הפארק החדש לשיחרור כלבים בשכונת "גבעת הרקפות". צילום: דוברות העירייה
Sunday September 19, 2021

גן עדן לכלבים: עיריית קרית ביאליק דואגת לא רק לתושביה, אלא גם לחבריהם הטובים ביותר ההולכים על ארבע. לאחרונה הוקם הפארק החמישי לשיחרור כלבים בעיר והפעם בשכונת “גבעת הרקפות” .

הפארק משתרע על שטח של כ-350 מ”ר, מגודר ובעל שערים כפולים, על מנת לשמור על ביטחון הכלבים ועוברי האורח. בתוך שטח הפארק הוקמו מתקנים לאימון כלבים, ברזייה מיוחדת המותאמת לגובה בעלי החיים, מתקן “שקי קקי” ותאורה.

על פי דרישת הווטרינר העירוני, נבחר מצע המאפשר לשמור על ניקיון השטח. הפארק החדש מצטרף לארבעת הפארקים הנוספים הפועלים בעיר: פארק לשיחרור כלבים בשכונת ביאליק דרום, שני פארקים באיזור שכונת סביניה (ברחוב הערמונים וברחוב דן) ופארק בשכונת צור שלום בסמוך לפארק אלי כהן.

בקרית ביאליק גם בעלי חיים זוכים ליחס ותשומת לב. אלי דוקורסקי, ראש העיר קרית ביאליק

ראש העיר, אלי דוקורסקי: “בכוונת העירייה להקים פארקים נוספים לשיחרור כלבים בכל שכונות העיר. אצלנו בקרית ביאליק גם בעלי חיים זוכים ליחס ותשומת לב. חשוב מאוד שאוהבי הכלבים, יוכלו לשחררם בביטחה במקומות המיועדים לכך”.

הרשם
שלח הודעה אודות
1 Comment
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments
יוסי
3 שנים

רק חבל שבפארק הזה אין מקום לשחרר חתול. או שעושים משהו כמו שצריך או שלא עושים