י"ב אלול התשפ"ו, 25/08/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

פרץ לחנות גלידות ונדון למאסר על תנאי

אוהב הגלידות לא עמד בפיתוי, פרץ למחסני הגלידה דהן בשדרות גושן וקיבל מאסר על תנאי. צילום טיקטוק, לפי ס' 27א'.
Tuesday August 25, 2026

אוהב מתוק: בית משפט השלום בקריות, גזר עונש של 4 חודשי מאסר על תנאי לתושב קריית מוצקין, בן 50, שפרץ לחנות גלידות בעיר וגנב כסף מזומן וגלידות במאות שקלים, זאת בעקבות עסקת טעון בין התביעה המשטרתית להגנה.

מכתב האישום עולה, כי בתאריך 18 ליוני 2024, בשעה 03:00 בלילה, הגיע הנאשם למחסני הגלידה דהן, בשדרות גושן בקריית מוצקין, כשהוא מצויד בלום. הוא ניפץ את שמשת הכניסה לבית העסק באמצעות הלום, גרם נזק לרכוש ונכנס פנימה. הפורץ החל לתור אחר רכוש בעל ערך, פתח את קופת בית העסק ונטל 500 שקלים במזומן ולאחר מכן נטל גלידות וממתקים בשווי 460 שקלים. כתב האישום כולל שני סעיפים: פריצה לבניין שאינו דירה וביצוע גניבה והיזק לרכוש במזיד.

הנאשם, שמאז המקרה עובר הליך טיפולי משמעותי, הודה בעבירות, במסגרת כתב אישום מתוקן והורשע בהן. בהמשך הגיעו הצדדים לעסקת טיעון, במסגרתה ייגזרו על הנאשם עונשים של מאסר על תנאי וצו מבחן.

סגנית נשיאת בית משפט השלום בקריות, השופטת מיכל דוידי, ציינה בגזר הדין, כי התקבלו מספר תסקירים, שמלמדים על תהליך משמעותי שעבר הנאשם מאז המקרה. התסקיר האחרון של שירות המבחן, המליץ על צו מבחן למשך 12 חודשים, במסגרתו ימשיך השירות לעקוב אחר ההליך הטיפולי שעובר הנאשם. השופטת החליטה לאור זאת, לגזור על הנאשם 4 חודשי מאסר על תנאי למשך 3 שנים, חתימה על התחייבות בסך 6000 שקלים למשך 3 שנים, שהנאשם יימנע מלעבור עבירת רכוש וצו מבחן ל-12 חודשים.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר