ג' תשרי התשפ"ז, 14/09/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

פרץ לשני כלי רכב תוך 20 דקות

בעת שהפרודה הגיעה לקחת את בנה, רכן האב לעבר מכוניתה ובלי לומר מילה, נתן אגרוף בפרצופה של פרודתו. צילום: אילוסטרציה, לפי ס' 27א'.
Wednesday May 20, 2026

פורץ לא חכם: לשכת התביעות זבולון, הגישה לבית משפט השלום בקריות, כתב אישום נגד תושב קריית אתא, בן 43, שפרץ תוך 20 דקות, לשני כלי רכב בקריית ים, תוך שהוא שובר את שמשות הרכבים, בשעה שבמקום הייתה תנועה של הולכי רגל.

מכתב האישום עולה, כי בתאריך 5 למאי השנה, בשעה 17.17, הגיע הנאשם לחנייה ברחוב שיכון צבא קבע בקריית ים. הוא ניגש לרכב מסוג סוזוקי שחנה במקום, ניפץ את חלון הרכב, פתח את הדלת הקדמית ונכנס פנימה. הוא חיטט בתוך הרכב וגנב מתוכו ציוד, כמו מראה, תיק גב, כבלים לטעינה, מדחס לניפוח גלגלים, תיק עזרה ראשונה וחפצים נוספים. אחר כך הסתלק מהמקום עם הרכוש הגנוב. אישום זה כולל שני סעיפים: פריצה לרכב בכוונה לגנוב וגניבה מרכב.

בשעה 17.37 ניפץ הנאשם חלון של רכב אחר, מסוג פיג’ו, שחנה בשיכון צבא קבע ונכנס לתוכו. הוא החל לחטט בתוך הרכב, אך עוברי אורח עצרו אותו, בעודו יושב במושב הקדמי של הרכב. אישום זה כולל גם כן שני סעיפים: ניסיון גניבה מרכב ופריצה לרכב בכוונה לגנוב.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר