מי התחיל: בית משפט השלום בקריות, האריך אתמול (שלישי) ביומיים, את מעצרו של צעיר בן 18, בגין תקיפה אדם אחר, תוך שימוש בסכין. מנגד טען החשוד, כי הוא זה שהותקף בידי חבורת צעירים אחרת.
מבקשת המעצר עולה, כי בשבת האחרונה הגיע החשוד לצומת קריית אתא במפרץ חיפה, שם דקר אדם עם סכין שהחזיק. לאחר מכן הוא ניסה להעלים את הסכין ולאיים על יתר המעורבים באירוע.
סניגורו של החשוד, עו”ד בני הראל, מהסניגוריה הציבורית, טען בדיון, כי החשוד הוא זה שהותקף וכי החבלות שעל גופו יעידו על כך. לדברי הסניגור, מדובר בצעיר ללא עבר פלילי, שהותקף בידי מספר אנשים, שגרמו לו לחבלות קשות.
השופטת אלואז זערורה-עבדאלחלים, ציינה בהחלטתה, כי לאחר שמיעת הצדדים שוכנעה, כי קיים חשד סביר, שהחשוד עבר את העבירות המיוחסות לו וכי שיחרורו יסכן את שלום הציבור. לאור זאת האריכה השופטת את מעצר החשוד ב-48 שעות.