איכות ומצוינות: ערב הוקרה לעובדי מערכת החינוך נערך בקריית ביאליק, בהשתתפות מאות מורים, מנהלי בתי הספר, עובדי מנהלה, גננות, סייעות ומתנדבי מערכת החינוך. את ערב ההצדעה הפיקה עיריית קריית ביאליק, בשיתוף הסתדרות המורים, בכדי להביע את הערכתם הרבה ופועלם של עובדי מערכת החינוך.
מנהל אגף החינוך בעירייה, עמי ראובן, הביע תודה והערכה עמוקה לכל עובדי מערכת החינוך בעיר, שבעבודתם המסורה מביאים לא רק להישגים מרשימים בתחום הלימודי, אלא מהווים דוגמא ומופת לבני הדור הצעיר. עמי ראובן הדגיש את חשיבות החינוך לערכים והכבוד ההדדי לעיצוב אזרחי העתיד: “מערכת החינוך העכשווית היא מערכת תובענית, בה מתמודדים עם מגוון סוגיות הקשורות לא רק לנושאי הלימוד, אלא גם עוסקות רבות בנפש הילד. אני מצדיע לכם ומודה לכם”.
סגנית מזכ”לית הסתדרות המורים, עדנה דוד, בירכה את הנוכחים, הודתה על עבודתם המסורה, וציינה את שיתוף הפעולה המלא בין הסתדרות המורים ועיריית קריית ביאליק.
דוד הודתה לראש העיר אלי דוקורסקי ומנהל אגף החינוך, עמי ראובן, על הובלת מערכת החינוך העירונית להישגים מרשימים.
את האירוע נעל מופע סטנדאפ סוחף של אסף מור יוסף, שגרם למשתתפים לצחוק עד דמעות.