געגועים לילדים: תושבת קריית ביאליק, בת 39, שנעצרה בחשד כי הפרה צו של בית המשפט לענייני משפחה, טענה בסוף השבוע בבית משפט השלום בקריות, כי לא ידעה שהוצא נגדה צו. בבקשת המעצר טענה המשטרה, כי החשודה הפרה צו הרחקה מהגרוש שלה, איימה עליו והפרה את הצו בכך, שפגשה את ילדיה ובנוסף הכשילה שוטרים והתנגדה למעצר.
המשטרה ייחסה לחשודה עבירות של הפרה הוראה חוקית, איומים, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו והפרת צו של בית משפט, תוך שביקשה להאריך את מעצרה ב-7 ימים.
בדיון שנערך טענה החשודה, כי לא הייתה מודעת לצו, שהוצאה נגדה יום לפני המעצר, לפיו נאסר עליה לפגוש את ילדיה ולהתקרב לגרוש שלה. השופט ערן נווה, הגיש לחשודה את הצו שהוצא בבית המשפט לענייני משפחה, והחשודה הצהירה, כי לא תפר את הצווים השיפוטיים ותפעל בדרכים משפטיות בעניינם. השופט נווה הסתפק באמירה זו של החשודה ושחרר אותה, לאחר חתימה על התחייבות עצמית בסך 5000 שקלים.