כ' תמוז התשפ"ה, 16/07/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

רימון תחמושת וסמים אותרו בדירת תושבת קריית ים

החשודה טענה, כי רק המריחואנה שלה ולא כל סוגי הסמים שנמצאו בדירה השופטת איילת השחר ביטון פרלה. צילום: אתר בתי המשפט.
Wednesday June 25, 2025

קריית ים על המפה: רימון, תחמושת, סמים מסוגים שונים, כולל קריסטל, אל.אס.די, כדורי אקסטזי ופטריות, אותרו בידי בלשי תחנת זבולון, בדירתה של אישה בת 49, תושבת קריית ים.

על פי מידע, הגיעו השוטרים לביתה של החשודה ביום שלישי ומצאו בו שלל רב. אתמול (רביעי) היא הובאה לבית משפט השלום בקריות, והמשטרה ביקשה להאריך את מעצרה ב-5 ימים נוספים. נציג המשטרה, עו”ד צביקה אמיר, אישר כי הבלשים לא הגיעו לדירה ברחוב זלמן שזר בעיר, עם צו חיפוש, אלא על סמך מידע מודיעיני.

עורכת הדין אוריאן בן מוחה, מהסנגוריה הציבורית, טענה כי מי שהגיעו ראשונים לדירה היו שוטרים בלבוש אזרחי, והחשודה חשבה, כי מדובר במחבלים וביקשה מבתה להזעיק משטרה. נציג המשטרה לא אישר את גרסת  החשודה. בהמשך טענה עו”ד בן מוחה, כי החשודה מאשרת, כי המריחואנה שנמצאה בדירה היא שלה, אך לגביי יתר הפריטים, היא אינה לוקחת אחריות.

בסופו של דבר, על פי המלצת בית המשפט הסכימו הצדדים, כי מעצר החשודה יוארך בארבעה ימים נוספים. לאור ההסכמה האריכה השופטת אילת השחר ביטון פרלה, את מעצר החשודה על פי הסיכום בין הצדדים.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments