כ"ה ניסן התשפ"ה, 23/04/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תושב כרמיאל נחשד בהצתת 4 כלי רכב בקריית ים

חגיגות ל"ג בעומר הוקדמו בקריית ים. החשוד במעשה טען, שישן בביתו בשעת המעשה ואילו המשטרה טוענת, שיש בידיה הוכחות. צילום ארכיון: דוברות המשטרה, מחוז חוף.
Friday April 11, 2025

גבר מדליק: בית משפט השלום בקריות, האריך ערב החג ב-4 ימים, את מעצרו של תושב כרמיאל, בן 35, שנעצר בחשד כי הצית בקריית ים, יחד עם אדם אחר, 4 כלי רכב ביום אחד. החשוד הכחיש את החשדות נגדו וטען, כי בשעת המעשה הוא ישן בביתו.

מבקשת המעצר עולה, כי ההצתה הייתה בשבוע שעבר. מיד לאחר המקרה נעצר חשוד במעשה ובהמשך נעצר גם החשוד מכרמיאל. המשטרה ייחסה לחשוד עבירות של הצתת רכב מנועי במזיד וקשירת קשר לביצוע פשע, תוך שביקשה להאריך את מעצרו ב-8 ימים.

סנגורו של החשוד, עו”ד כמאל אסדי, ביקש לדעת, אלו ראיות קושרות את החשוד למעשה, אך נציג המשטרה, עו”ד צביקה אמיר, טען שכל חומר החקירה מונח בפני בית המשפט. עו”ד אסדי טען, כי החשוד נעצר, רק בשל היותו חבר של החשוד הראשון, שנעצר בפרשה, ושאל, האם המשטרה מתכוונת לעצור גם חברים אחרים של אותו חשוד, שמתגוררים בתל אביב ובחיפה. בדברי הסיכום ציין הסנגור, כי הסיבה היחידה, שהחשוד נעצר, היא חברותו עם החשוד הראשון. כן ציין, כי החשוד מסר גרסה, ואין כל הצדקה לשלול את חירותו ערב החג.

לאחר עיון בחומר החקירה, קבע השופט שלמה מיכאל ארדמן, כי קיים חשד סביר נגד החשוד, והאריך את מעצרו ב-4 ימים נוספים.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments